Medlemmar
Sidan Medlemmar under Inställningar är platsen där teammedlemmar bjuds in, deras roller ändras och deras åtkomst tas bort.
Var du hittar det
Inställningar → Medlemmar. Alla i teamet kan öppna sidan; kontrollerna för att bjuda in, hantera roller och ta bort visas endast för användare som har motsvarande behörighet (Redigera medlemmar, Tilldela rolltilldelningar, Ta bort medlemmar).
Teamvyn
Standardvyn visar medlemmarna i det team du för närvarande arbetar i:
| Kolumn | Innehåll |
|---|---|
| Medlem | Namn och e-postadress. Väntande inbjudningar är markerade tills de accepteras. |
| Roller | Rollerna som medlemmen har i detta team. Roller som ärvs från organisationen är märkta med var de kommer ifrån. |
Bjuda in medlemmar
Bjud in medlem tar emot en eller flera e-postadresser (eller en CSV-uppladdning), ett valfritt visningsnamn per inbjuden och – för inbjudare som har behörighet att tilldela roller – en roll per inbjuden. Inbjudningar kan endast skickas till e-postadresser på din organisations domän.
Ändra roller och ta bort medlemmar
Ändra roller öppnar en panel som visar de roller som kan tilldelas i teamet; behörigheter är additiva över roller. Roller som ärvs från organisationen visas som skrivskyddade – de kan endast ändras där de beviljades. Ta bort tar bort medlemmen från teamet efter en bekräftelse.
Hantera medlemmar över flera team
Organisationsadministratörer hanterar medlemmar över alla team från området Organisation (kontomeny → Organisation), vilket dokumenteras i Organisation. Den vyn visar en rad per person i stället för per medlemskap, och det är även där någon avaktiveras i hela organisationen.
Senast uppdaterad